2016-08-18 09:23:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma félreértések nehezítik az életét, és mivel nem ismeri a körülményeket, egy kényes kérdésben rossz döntést hozhat. Jobb lenne, ha ma mindenre inkább kitérő választ adna! A munkájára is hagyjon elég időt, mert most lassan halad a feladataival.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy jó barátjától remek tanácsot kap, ennek hatására más színben látja a dolgokat. Új tervek is körvonalazódnak a fejében, ám a megvalósításukkal még pár napot várnia kell. Őrizze meg a kitartását!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bizonytalansága miatt balul sülhetnek el ma a dolgok. Legyen céltudatosabb, most mindenhez nagy kitartásra van szüksége. A magánéletében azonban szép időszaknak örülhet, és ez kárpótolja a munkahelyi nehézségekért.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok kritikus megjegyzést kaphat, és eléggé a szívére is veszi ezeket. Pedig nem kellene, valószínűleg nem szánta sértésnek az illető a megjegyzését. Ha elvállalja azt a feladatot, amit a kollégái közül senki sem mer, siker fogja koronázni az erőfeszítéseit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A munkahelyén előnyös helyzetbe kerülhet, amit részben a baráti kapcsolatainak köszönhet. Az új pozíciójával némi fizetésemelés is járhat. A nap végén lesz mit ünnepelnie a párjával! Szervezzen programot kettejüknek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok késedelem, akadály, várakozás nehezíti meg a napját. Most szívesebben dolgozna egyedül, mint csapatban, zavarja a munkatársak lassú tempója. Próbálja meg ön is egy kicsit lazábbra venni a dolgokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha bizonytalan valamiben, feltétlenül kérdezzen rá a pontos részletekre. Ha nem figyel a precizitásra, akkor most könnyen hibákat véthet. Legyen a párjával egy kicsit megértőbb, valószínűleg neki is feszült a hangulata.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne akarjon mindent ma elintézni, inkább ossza be a feladatokat! Ma új, meglepő megoldást találhat egy régi problémájára. Nagy megkönnyebbülést érezhet, hogy már nem nyomja a vállát ez a teher!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha lehet, ne szakadjon meg ma a munkában. Könnyen lehet ugyanis, hogy a nap végére kiderül, hiába dolgozott annyit. Elégedjen meg a minimummal!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy munkahelyi románc teszi izgalmassá a napját, talán valaki olyannal flörtölhet, akiről nem is remélte, hogy vonzódik önhöz. Tegye egyértelművé a szándékait! Biztos, hogy pozitív fogadtatásra talál, ha randevúra hívja az illetőt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma inkább kerülje el a konfliktushelyzeteket. Könnyen kiderülhet ugyanis, hogy igazságtalanul bántott meg valakit, és kénytelen lesz bocsánatot kérni. A munkával remekül halad, be tudja hozni a lemaradását.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nehéz napra számíthat, valamit félreérthet, vagy nem jól értelmez, emiatt pedig elszámíthatja magát egy tervét illetően. Délután sportoljon egy kicsit, így levezetheti a feszültséget! A nyugtató teák most szintén nagyon hatékonyak lehetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: